BES Pavilion

by H&P Architects
BES Pavilion H&P Architects

BES pavilion is a service space for an open community, focusing on the aspects of art and culture. Located in the central Ha Tinh city, BES (Bamboo + Earth + Stone) is set up from local materials and traditional building methods which based on the idea of centralizing the users.
The building’s users will have a great chance to approach and to be educated from the functions and effects of the building toward the nature and local community. The best way to learn is to do it! Joining in the building process to create their own specific space is an effective practicing condition.
The solutions of the pavilion’s design themselves become some useful lesions: Aerodynamics (ventilation), Physics (light diffusion), Biology (photosynthesis, planting)…Those will help to direct the users’ behaviors in the future – for a greener living environment.

Photos by: Tran Tuan Trung & Tran Ngoc Phuong

  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects
  • BES Pavilion H&P Architects

Sponsor

Sponsor

  • Mount Pleasant Residence

    Mount Pleasant Residence

    The client is an enthusiastic entertainer with 3 young boys, so their accommodation brief was fairly generic.The site slopes roughly 3 meters to the river side and therefore facili...

  • Gayton Road Residence

    Gayton Road Residence

    Discreetly located in Hampstead Village, an area of North London, UK, the Gayton Road residence is a 6,400 square foot, five bedroom contemporary home that was designed by renowned...

  • Before/After: Bondi Bathroom Remodel

    Before/After: Bondi Bathr..

    The layout of the bathroom as far as fixtures went, was self-selecting; there were real challenges with this space. The first was to establish a way to get the plumbing were it nee...

  • Clifton View 7

    Clifton View 7

    The clients brief was to completely strip out the double-level apartment and to re-configure the interior layout to accommodate four bedrooms, en-suite, a gym, entertainment cockta...

  • Studio R

    Studio R

    Facing a small urban square, the Loft Studio opens entirely to the outside. The inner space of this photography studio flows into the side gardens of the building and into the urba...

  • SJC House

    SJC House

    Located in the edge of the Chapala Lake, the SJC House is a different approach for the firm while being a leisure architecture project. It is a weekend house with the main design g...

  • Cocoon shelving system

    Cocoon shelving system

    Cocoon is a creative shelving system created by Italian designer Paola Novone for Ideal Form Team. The frame of the shelves is made of curved plywood with a Wenge or white ribbed e...

  • Windows to the Soul

    Windows to the Soul

    Your hostess is a designer, working with artists and architects. Anchor Yard had previously been in the hands of a lithographic printer, who’d owned it for forty years. When rede...

  • Parkos Arnall Residence

    Parkos Arnall Residence

    Hover House 3 represents the third in the architect’s series of Hover Houses which focuses on maximizing outdoor living environments by structurally “hovering” the building e...

  • Lake Travis Residence

    Lake Travis Residence

    Austin-based studio Hsu Office of Architecture has designed the Lake Travis Residence. This contemporary two story home is located near Austin, Texas, USA. Lake ...

Mit der Nutzung unserer Webseite, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Mehr erfahren.