Balaclava Road

by Cos Design
Balaclava Road Cos Design

Balaclava Road is a landscaping project created by Cos Design and located in Caulfield North, a suburb of Melbourne, Victoria, Australia. The result is an elegant terrace brimming with a relaxing atmosphere, perfect for calm and warm evenings. Balaclava Road by Cos Design: "David McCallum of DDB Design and Build decided it was time for him to build his very own dream home and turned to Steve and team at COS Design to compliment this amazing piece of architecture. The combination of the two parties resulted in MBAV home design of year award. The rear pool space is simply breathtaking yet minimal, a true testament to design at its best." Photos by: Urban Angles

Sponsor

Sponsor

  • Anish Amin House

    Anish Amin House

    Tropical living is all about blurring the boundaries of indoor and outdoor allowing the inhabitant to use both spaces exclusively as well as in conjunction.
    The house is con...

  • Toda House

    Toda House

    The site is located in a residential area developed on a gentle perch in Hiroshima, overlooking a far view of the Inland Sea and Miyajima. The land of this area is developed into p...

  • Baleia Condo

    Baleia Condo

    The location of this condo is unique, between a large rain forest reserve that covers the mountains of Serra do Mar and the almost untouched beach of Baleia, in the northern coast ...

  • Fun House

    Fun House

    The project for an apartment in Juan les Pins designed by Studio UdA developed by Andrea Marcante and Adelaide Testa tackles the issue of holiday homes. The small size of the apart...

  • CGM House

    CGM House

    The main challenge of this house was making a ‘primary residence’ compatible with the context and environment of a ‘vacation house’. There were two basic requests at the be...

  • Endy Stool

    Endy Stool

    Designers Shay Carmon and Ben Klinger of Israeli design firm Studio Ve have created the Endy Stool. The stool is entirely made from discarded timber end pieces from sawmills. Accor...

  • Midvale Courtyard House

    Midvale Courtyard House

    Midvale Courtyard House is a renovation project undertaken by Bruns Architecture. It is located in Madison, Wisconsin, and consists of the addition of 840 square feet and modernizi...

  • Stone Creek Camp

    Stone Creek Camp

    This remote Montana Camp is situated along a sloping hill, leading visitors to discover the site progressively. From the gatehouses, a path leads down the hill to the master house,...

  • House Boz

    House Boz

    House Boz situated on a hill within a secluded nature estate in Pretoria East was originally destined for a very different location on a hillside in Mafikeng.
    The client req...

  • The Cube

    The Cube

    The Cube adds a bright new dimension to narrow lot living. Behind the contemporary 10m frontage you’ll find a generous three bedroom, two bathroom home that offers scope for live...