Bamboo Fountain

by Mickael Chrost
Bamboo Fountain Mickael Chrost

French designer Mickael Chrost has designed the Bamboo Fountain, a water tap inspired by Asian bamboo fountains. In designer’s words, “The water falls voluntarily in a slow fashion to avoid waste in the sink. Control temperature easily with a sensitive display on top. As bamboo, the tap integrates a purifying cartridge to clean water from impurities. Moreover, additional cartridges bring you some dietary elements as Calcium, Iron or Potassium your body requires.”

Sponsor

Sponsor

  • Casa Amalia

    Casa Amalia

    Casa Amalia is located in the area known as “Es Ram” near EsCaló des Mort, on the southern coast of Formentera island. This is a small plot of 2000 m2 with very developed pine...

  • Barca

    Barca

    Barca is produced by the Japanese company Conde House. In 2008 it won gold leaf in the IFDA competition in Japan. Barca consists of boards shaped similarly to those used in boats. ...

  • Bal Residence

    Bal Residence

    This project is an addition to and remodel of an existing mid century ranch house.  It was designed for a retired couple, who desired a single-story home with open, accessible spa...

  • One27 Grovedale

    One27 Grovedale

    Taking cues from mid – century modern architecture – ONE27 GROVEDALE explores a contemporary style which is bold in form and refined in its composition. A palette of textural m...

  • Dupli Casa

    Dupli Casa

    Berlin-based studio J. Mayer H. has designed the Dupli Casa project. Completed in August 2008, this 12,800 square foot, three story, contemporary home is located near Ludwigsburg, ...

  • House Studio

    House Studio

    Italian Architectural firm Studiota has designed the House Studio project. Located on Via Bertola in Turin, Italy, this 915 square foot two bedroom apartment was completely remodel...

  • House in Comporta

    House in Comporta

    The house is on a large estate located in Comporta, Portugal. The site is completely clear, defined only by sandy soil, with spontaneous undergrowth vegetation and heavily punctuat...

  • Paling Fence House

    Paling Fence House

    In response to increasing population densities in the suburbs, the Australian government over 10 years ago introduced strict town planning guidelines specific to residential projec...

  • The Black & White Clock

    The Black & White Clock

    A publication of the Black & White clock design preceded the appearance of the White & White clock. The Black & White clock aroused a huge interest in the public. Kibardin Design d...

  • BES Pavilion

    BES Pavilion

    BES pavilion is a service space for an open community, focusing on the aspects of art and culture. Located in the central Ha Tinh city, BES (Bamboo + Earth + Stone) is set up from ...

Mit der Nutzung unserer Webseite, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Mehr erfahren.