Box House

by 1:1 arquitetura:design
Box House 1:1 arquitetura:design

Box house is a conceptual project that experiments with a new way to occupation of the space and form.
It was born under the concept of pool house; which contains two bedrooms, a social bathroom, a small service area and a gourmet place. Worked less than 65 square meters (700 square feet).
The volume was created as a concrete box, with enough personality, the entries of the box are marked with a rusty steel form, inside the building we have try to use a very fun mix of textures, colors and Brazilian design furniture with the firms of Marcus Ferreira, Paulo Alves, Aristeu Pires, and another big names. The owner of the house is a young professional, single and ready to begin life with a lot of style.

Photos by: Cesar Edgard

  • Box House 1:1 arquitetura:design
  • Box House 1:1 arquitetura:design
  • Box House 1:1 arquitetura:design
  • Box House 1:1 arquitetura:design
  • Box House 1:1 arquitetura:design
  • Box House 1:1 arquitetura:design
  • Box House 1:1 arquitetura:design
  • Box House 1:1 arquitetura:design
  • Box House 1:1 arquitetura:design
  • Box House 1:1 arquitetura:design
  • Box House 1:1 arquitetura:design
  • Box House 1:1 arquitetura:design
  • Box House 1:1 arquitetura:design
  • Box House 1:1 arquitetura:design
  • Box House 1:1 arquitetura:design
  • Box House 1:1 arquitetura:design
  • Box House 1:1 arquitetura:design
  • Box House 1:1 arquitetura:design

Sponsor

Sponsor

  • Redcliffe Gardens

    Redcliffe Gardens

    This stunning apartment was created by Ardesia Design, and it is located on Redcliffe Gardens, a major street in the Kensington area of London, England. The interior mixes antique ...

  • Natural Living

    Natural Living

    The apartment is located in Beitou District, Taipei, Taiwan. Due to the privilege of huge French windows and terraces, the apartment is brightly lit with natural light and with a s...

  • Stone Creek Camp

    Stone Creek Camp

    This remote Montana Camp is situated along a sloping hill, leading visitors to discover the site progressively. From the gatehouses, a path leads down the hill to the master house,...

  • Small Box

    Small Box

    The residence is built on the western hillside of Mt. Moiwa, overlooking the city of Sapporo. From the casual lifestyle of the client and his wife, and also the request to have a p...

  • Blairgowrie House

    Blairgowrie House

    This extension to an existing two storey dwelling provides essential additional living areas for a family with three young boys. The original structure made very little connection ...

  • A Luxurious Living Room

    A Luxurious Living Room

    My name is Eduard Caliman and I am an architectural visualizer based in Leeds, United Kingdom. I have been working in this field for about 4 years and I specialize in the creation ...

  • Ceramic House

    Ceramic House

    Description: The spatial flexibility that transforms this home is an innovative housing concept which adapts itself to the actual necessities and to the new usages. Where roominess...

  • Sustainable Architecturel Fincube

    Sustainable Architecturel..

    The Finecube is an individually designed and multifunctional living unit providing temporary accommodation and design. By using natural materials, the building fits in the rural an...

  • House on Cedar Hill

    House on Cedar Hill

    Situated at the edge of an escarpment zone, the house is organized along a native, stacked stone wall 182 feet long and 21 feet high. A cantilevered concrete canopy serves as an in...

  • Villa Nefkens

    Villa Nefkens

    This private villa is beautifully situated on a hill in the natural landscape region of the Veluwe. The residents enjoy magnificent views of the Rhine River from their living room....

Mit der Nutzung unserer Webseite, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Mehr erfahren.