Colibri chair

by Markus Johansson for HansK
Colibri chair Markus Johansson for HansK

Description from the designer: Colibri is inspired from Nordic stickback chairs into a contemporary modernist expression: easy-going and yet quite classical. Furthermore, Colibri empowers its proprietor whom can take part in the design. Choose from four different bases, four different seats in textile or bonded leather, four different backs, or opt for four different ones with armrests.

The finish is either white lacquered birch or dyed black elm, or opt for oiled natural or blonde oak. There is also an accompanying slender table with a border in massive oak and a durable table-top in melamine.

Sponsor

Sponsor

  • Cocoon shelving system

    Cocoon shelving system

    Cocoon is a creative shelving system created by Italian designer Paola Novone for Ideal Form Team. The frame of the shelves is made of curved plywood with a Wenge or white ribbed e...

  • Paramos House

    Paramos House

    Portuguese architecture studio Atelier Nuno Lacerda Lopes has designed the three story, contemporary Paramos House in Espinho, Portugal. Paramos House by Atelier Nuno Lacer...

  • Seaside Residence

    Seaside Residence

    An existing non-descript structure, perched above the crest of the dune between the ocean and bay, was thoroughly transformed.
    We utilized clearly defined volumes, simple, ...

  • Residence “Elizabetes”

    Residence “Elizabetes..

    Residence "Elizabetes" is a private home designed by SOG Interiors. It is located in Riga, Latvia. Photos courtesy of SOG Interiors

  • 12 Feet Wide Family House in Barcelona

    12 Feet Wide Family House..

    The house is situated in the heart of an old town district in Barcelona. The urban grid of the area is characterized by small, narrow and long plots.
    This house is probably ...

  • The Living Cube

    The Living Cube

    The Living Cube is a work of innovative design by Till Koenneker. It presents a multipurpose solution for storage and distribution in small apartments and various other spaces, fun...

  • Sulfur cavern visitor's center

    Sulfur cavern visitor's c..

    Designed by Portuguese architect Nuno Ribeiro Lopes, this visitor center is built over the old existing building in Azores to accommodate the increased interest in the area. This b...

  • Bronte House

    Bronte House

    The client approached us to create house of their dreams on a site perched high over the Pacific Ocean, a home that was to make them feel like being on holiday every day. While the...

  • La Moraleja

    La Moraleja

    All-round refurbishment. 750 sq mt (8,073 sq ft) detached house (Madrid).
    Its construction dates from 1984, with a closed and dark distribution but very well built so the fi...

  • Interno Fraciscio

    Interno Fraciscio

    The apartment had such height that the firm has decided to use to split the space.
    It was given a second wood  skin that gives a special atmosphere of uniformity.
    It...

Mit der Nutzung unserer Webseite, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Mehr erfahren.