Coniferous Collection

by Joint Perspectives
Coniferous Collection Joint Perspectives

Coniferous is a collection of stools created by London-based design studio Joint Perspectives. Shaped and inspired by conifer pine trees, the stools come in pairs and in three different sizes. The modular design allows you to "flip them, stack them, combine them or leave them alone." The stool are made of pieces of solid oak and the top and bottom of each stool has a metal powder coated surface. You can also use the stools as small tables by removing the cushions. According to the designer, "The intention when designing this collection was to create pieces that would invite people to gather."

Sponsor

Sponsor

  • Stunning Lake House

    Stunning Lake House

    The Villa Abborrkroken was designed by Swedish architect John Robert Nilsson in 2008. Suspended on a rocky plateau 75 feet above the sea, this dream home is a 2,700 square-foot mas...

  • M4 House

    M4 House

    M4 House is a private residence designed by Architect Show Co. in 2013. It is located in Hasami, Nagasaki, Japan, and makes extensive use of differently-toned wood to link the diff...

  • La Bande

    La Bande

    la bande is the result of Sarah Lovgren bachelor thesis, „space in the context of its sensual perception“. The furniture can be modified to allow the user to sit and recline. O...

  • Trastevere

    Trastevere

    A 38 sq m (410 sq ft) suite in the heart of the historical quarter of Trastevere. The designers, Sara Cimarelli and Giorgio Opolka, partners in the Archifacturing office, have desi...

  • Eichler Home Renovation

    Eichler Home Renovation

    New open modern kitchen was designed with two parallel 12’ long islands without upper cabinets to achieve open feel. Most of the appliances were built into the adjacent wall.

  • Chambord Residence

    Chambord Residence

    The client wanted to utilize the second storey of her 1920s duplex by converting her former rental unit into 3 bedrooms and an office space. While the grey-stone front facade only ...

  • Sulfur cavern visitor's center

    Sulfur cavern visitor's c..

    Designed by Portuguese architect Nuno Ribeiro Lopes, this visitor center is built over the old existing building in Azores to accommodate the increased interest in the area. This b...

  • Nikau House

    Nikau House

    Sited in Auckland’s inner city suburb of Parnell, the Nikau House is the first of a newly developed subdivision; the conception of private and responsive spaces for the client, a...

  • Armadale

    Armadale

    Armadale, designed by Canny, is located in Armadale, Australia. The home is smooth and elegant, with few decorative accessories and clean, bright spaces. Photos courtesy ...

  • Rise Sofa

    Rise Sofa

    Description from the designer: Rise is a classic, elegant sofa with a strong individual expression. It carries the Scandinavian identity through its distinct base in wood, where th...

Mit der Nutzung unserer Webseite, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Mehr erfahren.