Coterie Stool

by Daniel Duarte
Coterie Stool Daniel Duarte

Description from the designer: The capitone cushion came across the 50′s with great popularity. Different from others due to its circular shape, it has developed to a wide range of formats and materials. However, it has been forgotten through times.

Today, as a part of the Coterie bench, its contemporaneous lines and trends elevate this handcrafted cushion to a whole new way of using it, turning it into a actual piece.

Sponsor

Sponsor

  • L’Oasis in Terres Basses

    L’Oasis in Terres Basse..

    Fit for royalty, this secluded and gated beachfront estate is Moroccan inspired with contemporary overtones and offers total privacy at the end of Baie Rouge.
    A dramatic dom...

  • The Apartment is for Girls

    The Apartment is for Girl..

    The Apartment is for Girls is an artsy apartment designed by Anna Herman and located in Moscow, Russia. Works of art adorn the walls, as well as other decorative accessories that c...

  • Torquay House

    Torquay House

    This project attempts to challenge our traditional notions of how buildings can exist both in a coastal environment and in this case also the context of an emerging built form and ...

  • Design & Wine Hotel

    Design & Wine Hotel

    Pedro Guimarães has transformed a historic manor building from the 18th century in the heart of Caminha into a sophisticated oasis for art and wine lovers alike. Design & Wine Hot...

  • The Olive Exclusive

    The Olive Exclusive

    This intimate boutique hotel in a tranquil corner of Windhoek embodies the very essence of chic comfort.
    The Olive Exclusive – the first ultra-luxurious sanctuary of its k...

  • A Stylish Home in Voorburg

    A Stylish Home in Voorbur..

    This private residence is located in Voorburg, the Netherlands. The interior is simple but elegant, with works of art that connect each room to the other in style. ...

  • Sagaponack

    Sagaponack

    Located between the Atlantic Ocean and a freshwater pond, this residence is for an adventurous couple and their four sons. They wanted a house for their large family and numerous g...

  • Sulfur cavern visitor's center

    Sulfur cavern visitor's c..

    Designed by Portuguese architect Nuno Ribeiro Lopes, this visitor center is built over the old existing building in Azores to accommodate the increased interest in the area. This b...

  • Highgate

    Highgate

    This modern terraced house on a private estate in North London has been completely transformed – from dark and soulless into an oasis of cool, calm and contemporary. Thomas Griem...

  • Zest Chair

    Zest Chair

    Zest explores the contrast between hard folds and soft curves. The clean lines of one surface give an impression of rigidity, whereas the delaminating surface seems lax as it bends...

  • Maison Leguay Near Paris

    Maison Leguay Near Paris by Moussafir Architectes Associés

  • Private House in Sassuolo

    Private House in Sassuolo by Enrico Iascone Architetti

Mit der Nutzung unserer Webseite, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Mehr erfahren.