De Beauvoir Road

by Scott Architects
De Beauvoir Road Scott Architects

De Beauvoir Road is a home refurbished by Scott Architects, and located in London, England. Completed in 2013, the resulting interior combines traditional and contemporary design, making the atmosphere feel very unique. De Beauvoir Road by Scott Architects: "The refurbishment and extension of an existing Victorian terraced house within the de Beauvoir Conservation Area. The sculptural form of the rear extension has resulted from specific responses to the site’s immediate surroundings, while preserving the character of the existing building. The extension is designed to be part of the garden landscaping rather than the main house and this is reflected in the choice of timber cladding and green roof system." Photos by: Craig Sheppard

Sponsor

Sponsor

  • Haus am Moor

    Haus am Moor

    Haus am Moor is a private residence located in Vorarlberg, Austria and was designed by Bernardo Bader Architects. The spacious interior is almost entirely covered with crude wood, ...

  • P House

    P House

    This 5,726 square foot residence was designed by South Korean architect Hahn Joh. Located in Jongno-gu, a district in central Seoul, South Korea, the two-story home is the first on...

  • Wood House

    Wood House

    Background, low impact no waste: During the last 25 years I have worked with and studied how the use of computers and software have affected architecture and the physical landscape...

  • Punta brava 2 Residence

    Punta brava 2 Residence

    Punta Brava 2 is situated on the Costa Brava (Spain) along the Mediterranean Sea. This project opens into the sea at once that closes to provide some privacy about their neighbors....

  • Namly House

    Namly House

    A House for Multi-Generation Living
    Peter and Lucy wanted to house three generations under one roof, to enjoy grandparenthood without having to compromise on freedom, differ...

  • House V

    House V

    The idea for this project was to build a house around a patio without having to resort to the cloister. Thus arises the “V”, a volume that folds on itself making a plant with t...

  • Chateau d’Eau: Water Tower Conversion

    Chateau d’Eau: Water To..

    In a small terrain of 16m width by 20m long in the middle of a flat Belgian landscape, raises a 30m high water tower built between 1938 and 1941 for and by the village of Steenokke...

  • Chair wood

    Chair wood

    This flexible and functional minimalist wood chair, Leaf was designed by Mehtap Obuz of Demirden Design for Ilio. The Leaf chair is made from oak and walnut with natural finish. Bo...

  • Mastro Work Table

    Mastro Work Table

    Mastro is a work table created by Italian studio Gum Design in collaboration with De Castelli. The structure of the table is inspired by the old work tables found in the craftsman...

  • House Aboobaker

    House Aboobaker

    After careful consideration, the client approached our company to redesign and style their outdated home in Limpopo. It is situated on the Tropic of Capricorn where the heat is exc...