Genets 3

by AABE
Genets 3 AABE

Description: This house is limited to a single level, it is weightless on the water area that separates it from the entrance avenue. To the left, the entrance shows its gallery wall. Descend a level, the construction frames the view over the fields, the countryside is yours. To the left, behind you, a series of levels interrupted by stairs that stretch outside bring the profile of the site together. To the right, beyond the overhanging part that covers the dining room, the kitchen benefits from a lateral patio that bathes in the morning sun. Go down further, the garden continues right up to the old trees in front of a swimming pool that is so long that it takes the liberty to fold back into the building through the fault-line freed up under the built-up framework. It is all arranged for one to feel good: exercise, relaxation, cinema room, enological living room with a direct view over the beautiful cars. Here, the heart is in the bowels of the earth. Photographer Jo Pauwels. Four bedrooms complemented with an office on the mezzanine are arranged at the +1 level, the apartment of the owners is organized higher up on the roof, in a vast room devoid of partitions to make the bedroom into a covered terrace when the weather is good. Here, the heart is in the stars. Photo art works delivered by Artphotoexpo New York (Carla Gitare, Philippe Robert, Seb Fariak, Walter Chris) and Absolute Art Gallery. Furniture : In Store.

Sponsor

Sponsor

  • Lookout House

    Lookout House

    Clients chose to retain the eccentric 1979 structure of the property and commissioned a gut renovation and extension.
    The original pyramid form of the house, which is center...

  • Roominaroom

    Roominaroom

    The project was generated from simple but severe planometric and sectional constraints, literally growing from its context. Its volume tucks into a corner to take up minimum volume...

  • Villa in Decín

    Villa in Decín

    Description:
    The initial task was mainly to find the right location for a home (villa) on a large area, with its orientation providing views of the countryside and city. The...

  • Casa P12

    Casa P12

    This project takes part of a personal exploration where different blocks and the vacuum generated between them are the protagonists.
    The volume was proposed as a large white...

  • Straatweg Extension

    Straatweg Extension

    This housing extension, designed by Rotterdam based architecture studio BBVH Architecten, is located in Rotterdam. The house is built in a traditional 1930’s brick architecture w...

  • Cell Brick

    Cell Brick

    Void Masonry
    For this particular project, I wanted to accomplish two things. The first was to combine opposing architectonics; the masonry structure which is the origin of t...

  • House in an Oak Grove

    House in an Oak Grove

    This house deals with the desire for a simultaneous contemplation of the fireplace and the sunset and with nature turned into a domestic object of affection. It intertwines constru...

  • Forest House in the City

    Forest House in the City

    Forest House in the City was designed by Studio Velocity, and it is located in Tokyo, Japan. The home's many large windows and lushly vegetated surroundings do indeed make it seem ...

  • Spa House

    Spa House

    Building: A multi-functional building with residential, recreational and spa facilities, annexed to a larger residence.
    Spa House: Mountainside home integrated into its powe...

  • La Moraleja

    La Moraleja

    All-round refurbishment. 750 sq mt (8,073 sq ft) detached house (Madrid).
    Its construction dates from 1984, with a closed and dark distribution but very well built so the fi...