Hug Stool

by Emo Design
Hug Stool Emo Design

Italian studio Emo Design has created the Hug Stool for Elite Kriterio Srl. The stool is handcrafted from teak or white teak and comes with string handle in different colors. The colored rope handle creates a contrast with the massive wooden stool and also helps to carry it from one place to another.

Sponsor

Sponsor

  • Souldern Road

    Souldern Road

    Description: Ensconced in a beautiful, leafy corner of Brook Green, DOS Architects turned two classic Victorian terraces into one outstanding family home. The client’s vision was...

  • Walkabout

    Walkabout

    An abandoned shed lost in a thicket of cedar and live oaks was set on a modern path by a novice builder and architect friend who were inspired to restore the neglected landscape an...

  • The Casa X5

    The Casa X5

    Italian architectural firm MZC Architects has created the Casa X5 in Treviso, Italy. This two story, contemporary apartment features a kitchen/dining room area which is dominated b...

  • West Knoll

    West Knoll

    West Knoll is a private contemporary residence designed by Amit Apel Design, Inc. It is located in Los Angeles, California, USA, and was completed in 2013. Ph...

  • PPLB 0422, a Low Energy House in Town

    PPLB 0422, a Low Energy H..

    This single-family house with three facades and five bedrooms is the result of an optimization of areas and volume of living space according to the town-planning specifications in ...

  • Elm Court

    Elm Court

    Hidden from view, behind the ordinary looking façade of a modestly sized semi-detached house in North London, sits an elegant piece of modern contemporary architecture. The recent...

  • Blacksmiths Workshop

    Blacksmiths Workshop

    London-based designer Jason MacLean has converted an old 18th century cottage and blacksmiths workshop into a cosy and contemporary three bedroom family home. The house is located ...

  • Vaucluse House

    Vaucluse House

    The concept for this dwelling was to reflect the topography and landform of the Sydney Habour basin. The house is expressed as a series of horizontal layers – the sandstone clad ...

  • Casa no Banzão ll

    Casa no Banzão ll

    The house is located in the pine forest Banzão in Sintra, overlooking the mountains and represents the desire of the house designed for rest after many years living in the bustle ...

  • House V

    House V

    The idea for this project was to build a house around a patio without having to resort to the cloister. Thus arises the “V”, a volume that folds on itself making a plant with t...

Mit der Nutzung unserer Webseite, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Mehr erfahren.