La Bande

by Sarah Lovgren
La Bande Sarah Lovgren

la bande is the result of Sarah Lovgren bachelor thesis, „space in the context of its sensual perception“. The furniture can be modified to allow the user to sit and recline. One end of the bande splits up into two independent sections. The longitudinal split and the flexibility of the material allows the two sections to bend individually to form space. The ends are plugged into a slot in the base of the furniture.

Sponsor

Sponsor

  • Blacksmiths Workshop

    Blacksmiths Workshop

    London-based designer Jason MacLean has converted an old 18th century cottage and blacksmiths workshop into a cosy and contemporary three bedroom family home. The house is located ...

  • Northbridge House II

    Northbridge House II

    Roth Architecture has completed Northbridge House II, a private residence in Sydney, Australia. The home is warm and open, with glass walls to let in natural light. Nor...

  • Hotel Mulino Grande

    Hotel Mulino Grande

    Surrounded by greens within the “Agricolo Sud” Park in Cusago and only a few kilometers from the Milano Rho Trade Fair that will host Expo 2015, this elegant Hotel de Charme aw...

  • Lady Peel House

    Lady Peel House

    Description: The Birthplace of Beatrice Lillie known as Lady Peel, over a century old, is now rejuvenated and playing a new role. With respect for the actress who once lived there,...

  • Mountain Retreat

    Mountain Retreat

    Mountain Retreat is a stunning home located in Closeburn Station, Queenstown, New Zealand, and was designed by Fearon Hay Architects. The home mixes rustic elements -stone and wood...

  • Ramat HaSharon House 6

    Ramat HaSharon House 6

    A home situated in the center of the country and designed as a family home.  The architectural design of the structure is based on an exposed and tight concrete mass that is used ...

  • The Water-Cooled House

    The Water-Cooled House

    Hidden away from the road, the site is surrounded by a verdant screen of mature trees from adjacent properties. Breezes blowing transversely across the site being another notable a...

  • Vultureni House

    Vultureni House

    Located on a relatively long and narrow lot in a visual hostile context the building suggests a division of private property in the public space of the courtyard from the street an...

  • Eichler Home Renovation

    Eichler Home Renovation

    New open modern kitchen was designed with two parallel 12’ long islands without upper cabinets to achieve open feel. Most of the appliances were built into the adjacent wall.

  • The Duplex in Tribeca in New York

    The Duplex in Tribeca in ..

    Description: On the border of Tribeca and Soho, light, location, soaring ceilings and a blend of exquisitely mixed materials in a high caliber conversion of this building circa 186...

Mit der Nutzung unserer Webseite, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Mehr erfahren.