Loppa

by Florian Hauswirth
Loppa Florian Hauswirth

Loppa is a pendant lamp that surrounds the light much like an envelope enclosing a letter. The paper structure supports the from and diffuses the light, giving a warm glow to the atmosphere.

  • Loppa Florian Hauswirth
  • Loppa Florian Hauswirth
  • Loppa Florian Hauswirth
  • Loppa Florian Hauswirth

Sponsor

Sponsor

  • Glencoe Residence

    Glencoe Residence

    Unlike many homes, we developed this house without defined rooms. Minimal use of walls allowed us to imply spaces and blur the lines between inside and outside.
    Upon enterin...

  • Clara House

    Clara House

    Embraced by the village, a stone house with two floors is found at the end of an alley. The intervention starts by removing all contents of the former inhabitants life experience t...

  • Fried Pavilion

    Fried Pavilion

    German practice Amunt Architekten Martenson und Nagel Theissen have built a pavilion in the park of Düren cemetery. The building serves as a cafe and shelter for people who can en...

  • House Lam

    House Lam

    The original house was north-facing, but on an extremely limited level platform: The site has a five storey fall from the south-east to the north- west corner.
    Werner van de...

  • Stunning Contemporary Retreat with Rustic Look

    Stunning Contemporary Ret..

    This project was designed for a San Francisco couple with six children – with ages ranging from high school to college. The property is located inland from the beach town of Apto...

  • Bundeena House

    Bundeena House

    The Surry Hills-based Clark Pearse Architects have completed the Bundeena House, located in Bundeena, a village near Sydney, Australia. The home overlooks the ocean magnificently f...

  • Xieira House II

    Xieira House II

    Implemented in a slender lot from north to south, the project born with the aim of building a dwelling with a single floor.
    The typology was defined according to the best su...

  • The Tree of Light

    The Tree of Light

    Description from the designer: the design of this 2-meter high object is based on the natural shapes of a tree and the exciting shadows coming through when the sun is shining.

  • Robins Way Residence

    Robins Way Residence

    The clients, an interior designer and a DJ, requested a complete renovation and addition of a 1960’s kit house in Amagansett, NY to be a weekend retreat from their urban apartmen...

  • Gatineau Hills

    Gatineau Hills

    This modern house, set into the dense foliage of the hills north of Ottawa, is designed to encourage the forested surroundings and natural light to subtly permeate the interiors th...