Lymm Water Tower

by Ellis Williams Architects
Lymm Water Tower Ellis Williams Architects

British studio Ellis Williams Architects transformed a 130-year-old derelict Grade II listed water tower into an amazing contemporary home.
Located in Lymm, a large village in North West England, this 5,500 square foot multi award-winning property has been renovated with a double-height glass extension and decked out in uber-chic luxury.

Sponsor

Sponsor

  • House K

    House K

    The property is located in a quiet, wooded area. The house is built against the right neighbor. The left neighbor is a detached house. The house is at the front 12.70 wide and is t...

  • Bahir Sofa

    Bahir Sofa

    Zurich-based designer Jörg Boner has created the Bahir Sofa for German furniture brand COR. The sofa is designed for the relaxed moments in life. Designed like a large, inviting b...

  • The Invisible Bridge

    The Invisible Bridge

    People often attempt the improbable of walking on water. We have often walked underwater in a pool or ocean, but to walk below water without getting wet or wearing a diving suit wa...

  • Urban Townhouse

    Urban Townhouse

    This five-floor residence is constructed within the fixed footprint of an existing three-story townhouse on a typically narrow infill Manhattan plot, sharing party walls with the a...

  • Sky Box Apartment

    Sky Box Apartment

    This Sky Box Apartment was designed by Centric Design Group, and is located in the Netherlands. The property boasts a vast terrace which looks out into the surrounding piers. ...

  • Oklahoma Case Study House

    Oklahoma Case Study House

    Located in an elevated neighborhood just outside of Oklahoma City’s downtown, the Oklahoma Case Study House by Fitzsimmons Architects is helping to reinvest in a once decaying pa...

  • C House

    C House

    This project is Archipelago’s first built work of architecture. The client’s brief was to create a modern, serene and luxurious oasis to retreat from the city.
    An unass...

  • Seacombe Grove House

    Seacombe Grove House

    The siting response for this project was to have neither a front or back garden, but rather a continuous green outdoor space around the building.
    This space is visually and ...

  • Valdemorillo Residence

    Valdemorillo Residence

    The project was commissioned by a couple of journalists who seek peace on the outskirts of the city.
    The house is broken into three volumes to suit the rugged topography of ...

  • Foothills House

    Foothills House

    CONTEXT
    Set on the slopes south of the Bombay Hills, this is a large country house for a family of 5 with strong family ties to the local farming community.
    DESIGN

Mit der Nutzung unserer Webseite, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Mehr erfahren.