Maison Boisset

by Savioz Fabrizzi Architectes
Maison Boisset Savioz Fabrizzi Architectes

Swiss architectural firm Savioz Fabrizzi Architectes has designed the Maison Boisset. Completed in 2012, this renovated alpine cabin is located in the swiss town of Orsieres. The wooden interior consists of two bedrooms, a bathroom, and a kitchen. Photos by: Thomas Jantscher

  • Maison Boisset Savioz Fabrizzi Architectes
  • Maison Boisset Savioz Fabrizzi Architectes
  • Maison Boisset Savioz Fabrizzi Architectes
  • Maison Boisset Savioz Fabrizzi Architectes
  • Maison Boisset Savioz Fabrizzi Architectes
  • Maison Boisset Savioz Fabrizzi Architectes
  • Maison Boisset Savioz Fabrizzi Architectes
  • Maison Boisset Savioz Fabrizzi Architectes
  • Maison Boisset Savioz Fabrizzi Architectes
  • Maison Boisset Savioz Fabrizzi Architectes
  • Maison Boisset Savioz Fabrizzi Architectes
  • Maison Boisset Savioz Fabrizzi Architectes
  • Maison Boisset Savioz Fabrizzi Architectes
  • Maison Boisset Savioz Fabrizzi Architectes
  • Maison Boisset Savioz Fabrizzi Architectes
  • Maison Boisset Savioz Fabrizzi Architectes
  • Maison Boisset Savioz Fabrizzi Architectes

Sponsor

Sponsor

  • Allandale House

    Allandale House

    Allandale House is an A-frame(s) house for an idiosyncratic connoisseur and her family. Along with its occupants, the Allandale House also provides space for an eccentric collectio...

  • Green Screen House

    Green Screen House

    The green screen which is coved in front of building is very important function to explain for this design. This green screen are for the sun protection against inside room, and fo...

  • Brugola coffee table for riva 1920

    Brugola coffee table for ..

    like with most of the products developed by the historic italian furniture company, the wooden coffee
    table for riva 1920 by ancona-based designer roberto giacomucci, propos...

  • Luxury Penthouse in Downtown Montreal

    Luxury Penthouse in Downt..

    The client, after spending many years in a large home on Ile-des-Sœurs, had taken an apartment with a panoramic view of downtown Montreal, Mount Royal and the St. Lawrence River. ...

  • Coterie Stool

    Coterie Stool

    Description from the designer: The capitone cushion came across the 50′s with great popularity. Different from others due to its circular shape, it has developed to a wide range ...

  • The Open Box House

    The Open Box House

    A-cero presents Open box house, a project in the outskirts of Madrid. It is a 750m2 house designed according to the A-cero sculptural philosophy.
    This is inspired in the “...

  • Boxenbaum Residence

    Boxenbaum Residence

    Description: Situated on a sloping corner lot across from an elementary school, the Boxenbaum House orients itself away from two perimeter streets towards rear and side outdoor spa...

  • Apartment in Panorama-Voula

    Apartment in Panorama-Vou..

    Two apartments were transformed into one to accommodate a young couple and a future family. The result was a bright apartment with a feeling of lightness and tranquility.
    S...

  • Brighton House

    Brighton House

    Description: This five-bedroom family home, custom designed in collaboration with our clients, is located in the Bayside suburb of Brighton.

    The central circulation ...

  • Net Zero Energy Modern House

    Net Zero Energy Modern Ho..

    Design Objectives: Sustainability, privacy, respectful, Eichler-inspired
    The owners de-constructed their existing house when they realized that any single-story design meeti...

Mit der Nutzung unserer Webseite, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Mehr erfahren.