Natural Living

by Happy Studio
Natural Living Happy Studio

The apartment is located in Beitou District, Taipei, Taiwan. Due to the privilege of huge French windows and terraces, the apartment is brightly lit with natural light and with a superb view towards Guandu Nature Park.
Therefore, the exterior landscape becomes one of the critical issues among design strategies. By making curved flower beds with different heights, it provides a great platform to grow various plants for different season where short bushes and tall trees are interweaved. Thus the landscape demonstrates the seasonal changes and provides a natural atmosphere even though existing within an urban building.
The interior design extends the concept of nature conceived for the exterior by choosing nature materials and colors which echoes the outdoor aura. Thus the TV wall and bar are decorated with natural stone and wood. The parents’ bedroom floor is covered with tatami.
On the ninth floor, the floor entrance, book cases and bathroom door are concealed by wooden sliding doors which shapes the multipurpose room and audio-visual room more independent or as an open public space.

Photos by: Kyle Yu Photo Studio

  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio
  • Natural Living Happy Studio

Sponsor

Sponsor

  • Basseynaya Str

    Basseynaya Str

    Basseynaya Str is a hip apartment in Kiev, Ukraine that was designed by Olga Akulova Design. The stylish interior mixes a variety of elements - contemporary art, exposed brick wall...

  • Mas La Riba

    Mas La Riba

    Girona-based studio Ferran López Roca Arquitectura has turned this old stone farm into a contemporary single family home in Vilallonga de Ter, a village in the province of Girona,...

  • House K

    House K

    The property is located in a quiet, wooded area. The house is built against the right neighbor. The left neighbor is a detached house. The house is at the front 12.70 wide and is t...

  • Westgate Residence

    Westgate Residence

    Description from the architects: The Westgate Residence is a renovation of a 1948 house located in Brentwood, CA where the objective was to architecturally update the building thro...

  • Libreria Concrete

    Libreria Concrete

    Adjustable dividers and plinth in antique solid teak or with matte white lacquer finish.

  • Yves Boutique Apartment Building

    Yves Boutique Apartment B..

    Surrounded by the very best Sydney has to offer, residents will find everything they love right on their doorstep – from the beautiful harbour, beaches, parks and golf courses to ...

  • Cascade House

    Cascade House

    This house is a corrective to the increasingly common “McMansion” located on the North Shore and similar neighborhoods across the country. A major goal of this project was to m...

  • La Florida Residence

    La Florida Residence

    The Florida’s house is one of the most representative project in our office.
    From the beginning of the project we knew that one of the most important factors influencing t...

  • Dalvey Road House

    Dalvey Road House

    Dalvey Road House is a private contemporary house designed by Guz Architects. Completed in 2012, this modern tropical bungalow is located in Singapore, and as with most of Guz Arch...

  • Beyond The Hill

    Beyond The Hill

    A Gallery in the Center Creating Communications and Connecting the House and Community
    The house stands on a site facing a narrow, steep slope. Across the street is a wood, ...