Qing Shui Wan Spa Hotel

by Nota Design International
Qing Shui Wan Spa Hotel Nota Design International

Singaporean architectural firm, Nota Design International, have designed the facade and interior of the Qing Shui Wan Spa Hotel in Shenyang, China. This luxury spa club offers natural hot springs, Turkish baths, tea appreciation rooms, many massage and treatment rooms, a hair salon, a cinema lounge and restaurants in addition to their 24 hotel rooms. All this can be found on three stories, each covering an area of 7000 square meters each. Photos courtesy of Nota Design International

Sponsor

Sponsor

  • Few Tips for decorating your kid's room

    Few Tips for decorating y..

    Designing your kid’s bedroom is pretty challenging and also fun at the same time. It is very important to consider your kid’s taste and likes while designing the room. Dependin...

  • Ramat HaSharon House 6

    Ramat HaSharon House 6

    A home situated in the center of the country and designed as a family home.  The architectural design of the structure is based on an exposed and tight concrete mass that is used ...

  • Dupli Casa

    Dupli Casa

    Berlin-based studio J. Mayer H. has designed the Dupli Casa project. Completed in August 2008, this 12,800 square foot, three story, contemporary home is located near Ludwigsburg, ...

  • Torreaguera Atresados

    Torreaguera Atresados

    The Torreaguera Atresados residence has been completed by XPIRAL Architecture. The residence is located in Murcia, Spain. Photos by David Frutos

  • House of Joyce & Jeroen

    House of Joyce & Jeroen

    The dilapidated state has necessitated a thorough reinforcement of the foundation and load-bearing structure of the entire house, opening up extraordinary possibilities in an other...

  • Luxury Villa

    Luxury Villa

    Villa 803 is a luxury contemporary vacation home located in Caló den Real on the west coast of Ibiza island, Spain. From the terrace, the property offers beautiful views over the ...

  • House Bern Heim Beuk

    House Bern Heim Beuk

    Ghent-based studio Architecten de Vylder Vinck Taillieu has designed the House Bern Heim Beuk. Completed in 2011, this 1,065 square foot contemporary home located in Flanders, Belg...

  • Sulfur cavern visitor's center

    Sulfur cavern visitor's c..

    Designed by Portuguese architect Nuno Ribeiro Lopes, this visitor center is built over the old existing building in Azores to accommodate the increased interest in the area. This b...

  • Studio in the woods in Madrid

    Studio in the woods in Ma..

    Description from the architects: What is being sought with this studio is quite simple: work under the trees. To do so, we need a roof that is as transparent as possible. Also, at ...

  • Amano’i

    Amano’i

    After a scenic drive through Nui Chua National Park, guests ascend a broad bank of stairs to Amanơi’s Central Pavilion. On reaching the top, one experiences an unforgettable sen...