Race Round the House

by Architect Show Co.
Race Round the House Architect Show Co.

This house was built in the residential area of Fukuoka prefecture Itoshima.
Because it is surrounded by housing on three sides, I designed a house that can grow at ease safely children.
Appearance and design which worked of the contrast of black and white, I have finished the impression that modern and stylish.
Internal space is provided and slit colorful pure white wall. I wanted to create a gap in the impression received from internal and impressions received from the external.
Courtyard leading from the living space is capable of playing safely without having to worry about the eyes of the circumference by a wall integral with the housing as a whole.
You can play on the swing or bouldering, it becomes space like a dream for children, light coat is a house that can be reliable for the mother how.
The waist wall and stairs, I was provided with a slit of various sizes.
Children will feel the window and a bookcase this slit.
View from there is something special for children. View from secret base seen at an early age is the thing which shines to everyone.
I hope that the children run around freely in this house, it is home to not die of laughter.

Photos by: Toshihisa Ishii

  • Race Round the House Architect Show Co.
  • Race Round the House Architect Show Co.
  • Race Round the House Architect Show Co.
  • Race Round the House Architect Show Co.
  • Race Round the House Architect Show Co.
  • Race Round the House Architect Show Co.
  • Race Round the House Architect Show Co.
  • Race Round the House Architect Show Co.
  • Race Round the House Architect Show Co.
  • Race Round the House Architect Show Co.
  • Race Round the House Architect Show Co.
  • Race Round the House Architect Show Co.

Sponsor

Sponsor

  • Davidson Residence

    Davidson Residence

    This 3,000-square-foot single-family residence reflects the client’s desire for a house that would relate primarily to its garden and would have an open contemporary feeling.  <...

  • Burton Residence

    Burton Residence

    This vacation home is set on the crest of a grassy knoll on a 160-acre site in Mendocino County. The goal was to preserve and enhance the natural beauty of the property by siting t...

  • Plak Residence

    Plak Residence

    Vienna-based studio Propeller Z has designed the Plak Residence. Completed in 2011, this four story contemporary home is located in the western outskirts of Vienna, Austria. ...

  • GiFU

    GiFU

    GiFU is a family of wooden lamps created by María del Pilar Velasco and Pau Stephens. The lighting collection is on display at the Milan Furniture Fair 2012. Shaped like a giraffe...

  • Oklahoma Case Study House

    Oklahoma Case Study House

    Located in an elevated neighborhood just outside of Oklahoma City’s downtown, the Oklahoma Case Study House by Fitzsimmons Architects is helping to reinvest in a once decaying pa...

  • Tile House

    Tile House

    Complete refurbishment of a house in Costa Brava. Located in an old building, the proposal aims to transform the intricate original distribution in a clean space by creating a “t...

  • The Yin-Yang House

    The Yin-Yang House

    Description: The Yin-Yang House is a net-zero energy single-family home in a quiet Venice, CA neighborhood. The design objective was to create a space for a large and growing famil...

  • The Nuler-Cudahy Residence

    The Nuler-Cudahy Residenc..

    This partial tear-down and reconstruction of a ’50′s modern home explores opportunities opened when one is freed from traditional design imperatives that limit architectural ex...

  • Perfectly Elegant

    Perfectly Elegant

    Perched above a quiet tree-laden street in prime Beverly Hills rests a stunning Architectural at the end of a long and privately gated drive. The surrounding tall and dramatic gree...

  • House at Piper’s End

    House at Piper’s End

    This new family house replaces a dilapidated farmhouse on 2 acre site in rural Hertfordshire. Planning permission for the house, which is within the Greenbelt, was awarded because ...

Mit der Nutzung unserer Webseite, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Mehr erfahren.