Sky Box Apartment

by Centric Design Group
Sky Box Apartment Centric Design Group

This Sky Box Apartment was designed by Centric Design Group, and is located in the Netherlands. The property boasts a vast terrace which looks out into the surrounding piers. Sky Box Apartment by Centric Design Group: "A wonderfully livable family apartment on the water. Example of how to combine living and working optimally." Photos courtesy of Centric Design Group

  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group
  • Sky Box Apartment Centric Design Group

Sponsor

Sponsor

  • House in Travessa de Patrocinio

    House in Travessa de Patr..

    Description: From a small lot with it’s unique implantation, this project has raised early on a couple of challenges… and along with them, ideas emerged.
    The box housing...

  • Wolf Creek View Cabin

    Wolf Creek View Cabin

    Balance Associates Architects created this contemporary cabin in Washington, USA. It serves as a private retreat with panoramic views of the surrounding wilderness. Wol...

  • L’Oasis in Terres Basses

    L’Oasis in Terres Basse..

    Fit for royalty, this secluded and gated beachfront estate is Moroccan inspired with contemporary overtones and offers total privacy at the end of Baie Rouge.
    A dramatic dom...

  • The Stables

    The Stables

    Friday April 5th 1946, on a beautifully clear Spring afternoon crowds cheered as the 25/1 racehorse, “Lovely Cottage”, strode triumphantly past the finishing post to be crowned...

  • Stacked Houses

    Stacked Houses

    Designer Sou Fujimoto of Japan has created a new house in Tokyo called Tokyo Apartment. It features five independent cribs connected with stairs. It looks like five small houses st...

  • Primo Quarto: Sculptural Bookcase

    Primo Quarto: Sculptural ..

    Primo Quarto is a collection of bookcases designed by Giuseppe Vigano for Italian furniture manufacturer SABA Italia. Those are not your average boring rectangular bookcase:  grea...

  • Before/After: Bondi Bathroom Remodel

    Before/After: Bondi Bathr..

    The layout of the bathroom as far as fixtures went, was self-selecting; there were real challenges with this space. The first was to establish a way to get the plumbing were it nee...

  • Eco-Friendly Modern House

    Eco-Friendly Modern House

    Perched on the bluffs of Pacific Palisades, California, the Vicino House by Forma Design Group features spectacular 180-degree views of the Pacific Ocean and Santa Monica Bay. Orig...

  • Polaris House

    Polaris House

    We call it POLARIS HOUSE – a skylight in the young son’s bedroom points up to the North Star – Polaris… a fixed constant in the night sky. A zinc clad silo marks the entran...

  • House N

    House N

    Built in 1938, this Noordwijk seaside villa was originally the holiday home of a concrete factory owner. Battered and blustered by the salty sea weather over the decades, the house...