Stair

by Swedish TAF Architects
Stair Swedish TAF Architects

It’s always difficult to build stairs in small apartments due to space conjunction. Swedish TAF Architects designed these efficient stairs for a tight spot utilizing inexpensive pine boxes. Based on the premise of a ship’s ladder, the rise and run gains elevation quickly. Some time it seems to be impossible to descend without a railing. A ladder would have been a simpler and safer solution. But again this stair looks beautiful and definitely brings a funky and eyebrow raising effect to your house.

Sponsor

Sponsor

  • Acill Atem House

    Acill Atem House

    Thinking about the Palm Spings Kaufmann house designed by Richard Neutra about its adaptation to the horizontal landscape, we designed this project based on a linear trace: a light...

  • Box House

    Box House

    Box house is a conceptual project that experiments with a new way to occupation of the space and form.
    It was born under the concept of pool house; which contains two bedroo...

  • Xieira House II

    Xieira House II

    Implemented in a slender lot from north to south, the project born with the aim of building a dwelling with a single floor.
    The typology was defined according to the best su...

  • Apartment in the Gothic Quarter of Barcelona

    Apartment in the Gothic Q..

    The project consists of the renovation of a 130m2 apartment with a terrace, located in the heart of Barcelona’s Gothic Quarter, in a catalogued building located behind the City H...

  • House at the Edge of a Forest

    House at the Edge of a Fo..

    The house, situated on a beautiful lot at the edge of the forest, consists of two different volumes: an L-shaped base on which an oblong volume balances. Together they form a sculp...

  • Oregon Coast Beach House

    Oregon Coast Beach House

    American practice Boora Architects has designed a weekend retreat on the Central Oregon Coast. The architecture is based on a Pacific Northwest Modern vernacular and features a cle...

  • Beyond The Hill

    Beyond The Hill

    A Gallery in the Center Creating Communications and Connecting the House and Community
    The house stands on a site facing a narrow, steep slope. Across the street is a wood, ...

  • Lookout House

    Lookout House

    Clients chose to retain the eccentric 1979 structure of the property and commissioned a gut renovation and extension.
    The original pyramid form of the house, which is center...

  • Calistoga Residence

    Calistoga Residence

    This project was a residence for a couple from the Washington D.C. area. The original house was a poorly conceived series of stucco boxes with no relationship to the outdoor spaces...

  • Outeiro House

    Outeiro House

    Outeiro House by EZZO:
    The objective of the project was the conversion of an old house in the area of Porto historical center. The question was to create a single-family hou...

Mit der Nutzung unserer Webseite, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Mehr erfahren.