Suburbia wall storage

by Note Design Studio for Seletti
Suburbia wall storage Note Design Studio for Seletti

Suburbia is Note:s first collaboration with the Italian producer Description from the designer: First collaboration with the Italian producer Seletti. With inspiration from the iconic Uten.Silo by Dorothee Becker for Vitra, Suburbia is a new interpretation of this functional wall storage. We adds a playful and architectonic touch to the product, by creating a small neighbourhood in which every house and object is a pocket with a different functionality. Keep it empty or fill it with your stuff, and see the composition change over time.

  • Suburbia wall storage Note Design Studio for Seletti
  • Suburbia wall storage Note Design Studio for Seletti

Sponsor

Sponsor

  • Faraway Foray

    Faraway Foray

    Faraway foray
    West Street is an otherworldly vessel, a noble, expansive loft home bark moored at the cusp of sea and city. Originally a spice factory, its vintage wood beams...

  • Doria

    Doria

    Doria is a private resience located in Turin, Italy. Designed by Fabio Fantolino, it is sleek and elegant, with a high degree of sophistication. Photos courtesy of...

  • Alendal Summerhouse

    Alendal Summerhouse

    The Alendal Summer House is an object adrift in the landscape, set upon a remote rocky promontory overlooking the Vignafjord, to the South of Bergen. The house is intended to prov...

  • 31 Blair House

    31 Blair House

    Many historic elements were left untouched in the 306 m2 space, retaining the site’s historical essence and providing a quaint contrast to the unit’s modern interior.
    Wh...

  • Hanging Clock

    Hanging Clock

    Canadian designer Lukas Peet has designed the “Hanging Clock”. In designer’s words, “A Clock made from a solid piece of maple which hangs from a rope that sits in the groov...

  • Lean Table Design

    Lean Table Design

    Lean Table Design by Coordination Berlin use simple hexagonal shapes and traditional craft to make a playful design along with an endless amount of configurations. According to nee...

  • Cloud House

    Cloud House

    The Cloud House is an addition and renovation to a double-fronted Edwardian house in Fitzroy North. Over the course of close to a century, this house has received several additions...

  • Aenaon Villas

    Aenaon Villas

    Aenaon villas is situated at the highest and narrowest part of Santorini, right on the edge of the world-famous caldera, and it is open to all four points of the horizon, from east...

  • Sulfur cavern visitor's center

    Sulfur cavern visitor's c..

    Designed by Portuguese architect Nuno Ribeiro Lopes, this visitor center is built over the old existing building in Azores to accommodate the increased interest in the area. This b...

  • The Fab Lab House

    The Fab Lab House

    The Institute for Advanced Architecture of Catalonia (IAAC) designed the Fab Lab house as their entry into the 2010 Solar Decathlon Europe.

    The goal of all the house...

Mit der Nutzung unserer Webseite, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Mehr erfahren.