The Black & White Clock

by Kibardin Design
The Black & White Clock Kibardin Design

A publication of the Black & White clock design preceded the appearance of the White & White clock. The Black & White clock aroused a huge interest in the public. Kibardin Design decided to postpone the batch production of the Black & White modification after detailed research of the production prototypes and to concentrate on the new model White & White. During the working process the ideal technical and constructive solutions were found.

Sponsor

Sponsor

  • Training Dresser

    Training Dresser

    Peter Bristol has designed the Training Dresser. Following is some description from the designer, “Like Dr. Suess and Pixar, the Training Dresser is for more than one audience. T...

  • Casa Gotmar 138

    Casa Gotmar 138

    The distinct incline of the plot and its northwards orientation, where are views of mountains and forests, determined the proposal of the construction.
    The intent was to mai...

  • The Open Box House

    The Open Box House

    A-cero presents Open box house, a project in the outskirts of Madrid. It is a 750m2 house designed according to the A-cero sculptural philosophy.
    This is inspired in the “...

  • Orchard House

    Orchard House

    Arch11 was tasked with designing an authentic minimalist interior for a speculative home purchased by our client.
    The monochromatic palette is contrasted by a two-story red ...

  • Coterie Stool

    Coterie Stool

    Description from the designer: The capitone cushion came across the 50′s with great popularity. Different from others due to its circular shape, it has developed to a wide range ...

  • Loft industrial en el centro de Barcelona

    Loft industrial en el cen..

    Se trataba de una antigua imprenta, en la planta de calle de un edificio del centro de Barcleona, con unos 800 m2 repartidos en dos grandes plantas. El encargo fue convertirlo en u...

  • Writing Studio

    Writing Studio

    This building was commissioned as a library and writing studio for a historian. The site is approached on foot through a stand of trees. There is no drive. The library sits at the ...

  • Genets 3

    Genets 3

    Description: This house is limited to a single level, it is weightless on the water area that separates it from the entrance avenue. To the left, the entrance shows its gallery wal...

  • Hawthorn Residence

    Hawthorn Residence

    The initial client brief was to create a home that would allow independent living zones for the needs of the growing family. With three teenage boys the home allows ample breakout ...

  • Coniferous Collection

    Coniferous Collection

    Coniferous is a collection of stools created by London-based design studio Joint Perspectives. Shaped and inspired by conifer pine trees, the stools come in pairs and in three diff...

Mit der Nutzung unserer Webseite, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Mehr erfahren.