The Gradient walk-in wardrobe

by Go Modern
The Gradient walk-in wardrobe Go Modern

The Gradient walk-in wardrobe has contemporary Italian styling. Available at Go Modern, the wardrobe comes with a great choice of colors and unlike most other walk-in wardrobes which are available only in wood finish, the Gradient is available in variety of finishes. The wardrobe in the picture is made of corde, canapé and mango lacquer with a light oak surround. The metal elements are burnished aluminum and handles are G6 style. The wardrobe has options for matching beds, desks and bookcases. Check out the pictures.

Sponsor

Sponsor

  • Reconstruction of a House

    Reconstruction of a House

    This project consists of the reconstruction of a house completed by Studio AI, with the present elegant home being the end result. The spacious interior makes extensive use of whit...

  • Teahouse in the garden

    Teahouse in the garden

    Czech studio A1 Architects has designed a small Teahouse in a garden located at the foot of the hill dividing Hloubetin and Aloisov in Prague. The teahouse serves as a place for ga...

  • Doria

    Doria

    Doria is a private resience located in Turin, Italy. Designed by Fabio Fantolino, it is sleek and elegant, with a high degree of sophistication. Photos courtesy of...

  • Malibu Beach House

    Malibu Beach House

    Malibu Beach House, designed by Jamie Bush & Co., is located in the exclusive Cove Colony Drive off the Pacific Coast Highway in Malibu Beach, California. The home is decorated mos...

  • Curious lamp

    Curious lamp

    The lamp Curious can be used for both work and pleasure. It can be opened up to make it brighter or folded down, where the light will luminate through an opening in the wood. A spa...

  • Ravine Duplex Residence

    Ravine Duplex Residence

    The client for this project was a cosmopolitan, globetrotting manager of a bridge construction company in his 40s. Having previously lived abroad for many years, he had his mind se...

  • East Windsor Residence

    East Windsor Residence

    Extraordinary views in the heart of the city and a small buildable footprint limited by restrictive easements prompted a thin, three-story home with the main living spaces and mast...

  • Chambord Residence

    Chambord Residence

    The client wanted to utilize the second storey of her 1920s duplex by converting her former rental unit into 3 bedrooms and an office space. While the grey-stone front facade only ...

  • One Taste Holistic Health Club

    One Taste Holistic Health..

    One Taste Holistic Health Club, located in this piece of heaven on earth between Hangzhou city’s Chenghuang Temple and the West Lake, is China’s first club that focuses on the ...

  • Apartment LA

    Apartment LA

    When the first child starts to go to school, the couple bought an apartment in the city, letting the country house where they lived just for the weekends.
    The new home combi...

Mit der Nutzung unserer Webseite, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Mehr erfahren.