The Salt & Pepper Cell

by Antrepo
The Salt & Pepper Cell Antrepo

We love the minimal salt & pepper shaker design but we want some industrial touch in our life. This is for your dining table. It is like a D size battery also the dimensions too. Material used is stainless steel and glass, the power indicators on the sides correlate to the amount of spices left in the shakers, before refill time. The color options are Red & Turquoise or Black & white.

Sponsor

Sponsor

  • Maylands Additions

    Maylands Additions

    The project is a highly crafted response to the clients requests for a house that respects the strength and delicacy of the existing. It is a work of humility that builds on the ma...

  • Da House

    Da House

    The house is located on the plain of the Black Sea coast. Its area makes 350 sq.m. (3,770 sq.ft). The house has one floor + garage on two cars in a cellar.
    The inhabited par...

  • G Seven

    G Seven

    Take a look at the G Seven home renovation by Fixonic in upper class Braemar Hill, at the south of North Point on the Hong Kong Island. This home is decorated with contemporary woo...

  • Villa in Děčín

    Villa in Děčín

    The initial task was mainly to find the right location for a home (villa) on a large area, with its orientation providing views of the countryside and city. The house is situated o...

  • Birchgrove House

    Birchgrove House

    Description: The owners are keen gardeners, and relationship to the garden was central. The floor level above the garden was predetermined by the existing house, 750mm, and we want...

  • Seacombe Grove House

    Seacombe Grove House

    The siting response for this project was to have neither a front or back garden, but rather a continuous green outdoor space around the building.
    This space is visually and ...

  • Apartment on the River Vecht

    Apartment on the River Ve..

    Designed by Remy Meijers, this sophisticated apartment is located on the banks of the River Vecht, in the village of Loenen, the Netherlands. The interior is simple and elegant, bu...

  • One Taste Holistic Health Club

    One Taste Holistic Health..

    One Taste Holistic Health Club, located in this piece of heaven on earth between Hangzhou city’s Chenghuang Temple and the West Lake, is China’s first club that focuses on the ...

  • Studio in the woods in Madrid

    Studio in the woods in Ma..

    Description from the architects: What is being sought with this studio is quite simple: work under the trees. To do so, we need a roof that is as transparent as possible. Also, at ...

  • Stunning, Modern Townhouse Living

    Stunning, Modern Townhous..

    Stunning, Modern Townhouse Living within a boutique newly constructed Condominium.
    Two triplex apartments thoughtfully and elegantly combined, by the renowned Flank developm...

Mit der Nutzung unserer Webseite, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Mehr erfahren.