Container Guest House

by Jim Poteet
Container Guest House Jim Poteet

Texas architect Jim Poteet had never worked with a container himself until Stacey Hill approached him about transforming one into a playhouse and a guest house.

The blue-painted container is equipped with heating and air-conditioning systems and its roof is filled with plants to help keep temperatures down inside the building.

Sponsor

Sponsor

  • Blacksmiths Workshop

    Blacksmiths Workshop

    London-based designer Jason MacLean has converted an old 18th century cottage and blacksmiths workshop into a cosy and contemporary three bedroom family home. The house is located ...

  • Stunning, Modern Townhouse Living

    Stunning, Modern Townhous..

    Stunning, Modern Townhouse Living within a boutique newly constructed Condominium.
    Two triplex apartments thoughtfully and elegantly combined, by the renowned Flank developm...

  • Vaucluse House

    Vaucluse House

    The concept for this dwelling was to reflect the topography and landform of the Sydney Habour basin. The house is expressed as a series of horizontal layers – the sandstone clad ...

  • Dominion

    Dominion

    We had to work with a very challenging open space that needed to be wisely dealt with.
    The main customer’s desire (“no bare walls for further finishing”) was the basic...

  • Fantasy Island Apartment in Moscow

    Fantasy Island Apartment ..

    We’ve set a goal to organize the light modern interior which combine convenience, aesthetic qualities and functionality of space.
    The foundation of delivered tasks was ch...

  • The Hilltop House

    The Hilltop House

    The architect Safdie Rabines has designed the Hilltop House in Rancho Santa Fe, California.
    This luxurious home was designed to maximize the 360 degree views from its hillto...

  • Malbaie VIII Residence

    Malbaie VIII Residence

    Description: The reinterpretation of the traditional barn found in the area is the driving force of the architectural concept. Fully wrapped in a dark gray metal cladding on its si...

  • Green-Blais Residence

    Green-Blais Residence

    Context
    The Green-Blais residence is located on a rolling field overlooking Beaver Valley on the Niagara Escarpment, one of Canada’s most significant landforms and a UNESC...

  • Chin up

    Chin up

    The British designer Lisa Sandall introduces us to his store 'Chin up', a small wood furniture to lean against the wall, between balance and imbalance. Here is "a piece of study or...

  • Reconstruction of a House

    Reconstruction of a House

    This project consists of the reconstruction of a house completed by Studio AI, with the present elegant home being the end result. The spacious interior makes extensive use of whit...

Mit der Nutzung unserer Webseite, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Mehr erfahren.