Sherwood

by BOX Living
Sherwood BOX Living

Sherwood is an extension to an existing cottage completed by BOX Living. It is located in Auckland, New Zealand, and includes the common areas of the home, while the previously existing section houses the more private ones. Sherwood by BOX Living: "The cottage houses the bedrooms and bathrooms, while the modernist extension is the open-plan kitchen, living, dining area, with double height void and mezzanine which is a tv lounge area." Photos by: Emma-Jane Hetherington

  • Sherwood BOX Living
  • Sherwood BOX Living
  • Sherwood BOX Living
  • Sherwood BOX Living
  • Sherwood BOX Living
  • Sherwood BOX Living
  • Sherwood BOX Living
  • Sherwood BOX Living
  • Sherwood BOX Living
  • Sherwood BOX Living
  • Sherwood BOX Living
  • Sherwood BOX Living
  • Sherwood BOX Living
  • Sherwood BOX Living
  • Sherwood BOX Living
  • Sherwood BOX Living
  • Sherwood BOX Living
  • Sherwood BOX Living

Sponsor

Sponsor

  • PANO Penthouse

    PANO Penthouse

    The PANO Penthouse is at the 53th – 55th floor of a high-end residential tower in Bangkok which is the fourth highest apartment in Thailand. AAd (Ayutt and Associates design) des...

  • Oklahoma Case Study House

    Oklahoma Case Study House

    Located in an elevated neighborhood just outside of Oklahoma City’s downtown, the Oklahoma Case Study House by Fitzsimmons Architects is helping to reinvest in a once decaying pa...

  • Apartment in Paris

    Apartment in Paris

    This apartment, designed by l'Atelier d'Archi, is located in Paris, France. The home is decorated in a variety of colors and textures, tastefully chosen to create a unified whole. ...

  • Villa Carlotta Hotel

    Villa Carlotta Hotel

    The architectural project articulates the space in response to various demands: relating with the urban context, dialogging with the various bodies of the building, acting as a fil...

  • Casa Ovalle-Salinas

    Casa Ovalle-Salinas

    Chilean architectural firm Jorge Figueroa Asociados has completed the Casa Ovalle-Salinas. Completed in 2011, this two-story contemporary home is highlighted by its concrete constr...

  • Avilés-Ramos Residence

    Avilés-Ramos Residence

    The result is born from the clear ideas that the owners had formed for their home. This is a young no-kid couple who demanded open spaces, to develop their own living, but keeping ...

  • Tile House

    Tile House

    Complete refurbishment of a house in Costa Brava. Located in an old building, the proposal aims to transform the intricate original distribution in a clean space by creating a “t...

  • Bluff House

    Bluff House

    Perched on a bluff overlooking Block Island Sound, the property is a flag lot at the edge of a new subdivision, bordered on three sides by water, wetlands, and woods. The client as...

  • An Elegant Interior

    An Elegant Interior

    This elegant interior is located in Manhattan's Financial District, in New York, and was designed by Bazzèo. The décor makes use of smooth surfaces and richly-toned wood to add w...

  • Scandinavian Design: White and Gray

    Scandinavian Design: Whit..

    This lovely apartment is located in Gothenburg, Sweden. The interior is a mixture of whites and grays, which when brought together have a relaxing and soothing effect. ...

Mit der Nutzung unserer Webseite, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Mehr erfahren.